Dom > Znanje > Sadržaj
Ispravna upotreba jastuka za pamćenje vrata maternice
- Apr 25, 2017 -

Cervikalna kralježnica pričvršćena je na cilindričnu površinsku podlogu na petama vrata oko ramena. S jedne strane, jastuk se može koristiti za vuču i istezanje cervikalnih kralješaka i može spriječiti dvije štete uzrokovane prirodnom gravitacijom glave.

Održavanje: jastuk se može oprati, jastuk se ne može oprati. Izbjegavajte izlaganje.

1 odmarajte ili spavajte prije cervikalne jastučnice u vratu ili jastučiću u stražnjem dijelu vrata do ramena.

Dvostruko spavanje, učinak nije dobar, glavni reljef je svojevrsna država spavanja ispod zamora i napetosti vratne kralježnice, također u skladu s prirodnom navikom sna.

3 cervikalni jastuk 1-10 dana položaja jastučića treba postaviti u položaj stražnjeg korijena vrata, položaj stražnjeg korijena vrata najvišu je za prilagodbu, a zatim prema najugodnijem osjećaju na jastuk ,

4 dana prije upotrebe, ako nema navike i nelagode, može biti prikladno smanjiti uporabu vremena, u vrijeme spavanja i ostatka vremena, prilagodljivost na stražnjoj strani vrata, ne treba noćni sloj, i Drugi simptomi, mogu biti pad s više vremena, određeno vrijeme bi trebao biti u jastučići samopoštovanje ima u njemu.

5 vratnica kralježnične jastuke u vratu s plutajućim osjećajem, glavom i vratom gravitacije, imat će uobičajene boli i ukočenosti, ali uskoro nestanu navike i simptomi, cijeli noćni jastuk, naročito noću, neprekidno spavanje na leđima, ne ispunjava Uvjetima bolesnika ili predlažemo dva puta dnevno, cijelu noć bez kontinuiranog korištenja, nekoliko puta dnevno, svaki put kad supine vrijeme nije predugo, ako je prilagođeno, može noć spavati na leđima i strani prirodnog sna.