Dom > Znanje > Sadržaj
Latex jastuk PK memory jastuk koji je vaš najbolji partner za spavanje?
- Apr 25, 2017 -

Latex jastuk i memory jastuk koju ćete odabrati?

Živi u vodama obitelji Datang Xishi obitelji udvaranje teta Lin, više od i 50 godina ove godine, tijekom godina je spavanje nije praktično, ali ona je koristila latex jastuk iz Kine svakodnevno poredak ovog proljeća, imati više udoban san na noć. Tako sam naredio još tri osobe. U usporedbi s prije nego što koristim pamćenje pamučnog jastuka, udobnost je bolja, isplativa, vrijedi kupiti. "Rekla je teta Lin.

Razumljivo je da dobar kvalitetni lateks jastuk ne može deformacija za 15 godina, a memorija jastuk u 2 ~ 5 godina, često san položaj neće rebound fenomen. Život glavnog pamučnog jastuka i je li čist poliuretanski materijal i je li visokovrijedni uvezeni poliuretan, ako se uvozi čisti poliuretanski materijal, ne smije deformirati u više od 5 godina, ali ako je to povećanje gustoće i težine Dodano je talk talk kao sirovine, jastuk slabe kvalitete, obično samo 1 do 2 godine, i ne pridonosi zdravlju.

Općenito, cijena je proporcionalna kvaliteti, iako tržište ima nekoliko desetaka milijardi memorijskih jastuka, ali njegova kvaliteta i izvedba nisu zajamčena, ozbiljne svibanj isto tako biti štetne za zdravlje. I dobar latex jastuk ne samo da je udoban za korištenje, veći vijek trajanja. Dakle, u slučaju gospodarstva, koliko god je moguće izabrati visokokvalitetni lateks jastuk.

Prodaja prirodne otpornosti na jastuk od lateksa, prema težini, položaju spavanja kako bi pružila najbolju potporu, zbog korištenja reljefa od nepravilnog jastuka cervikalnih bolova, umora, na vratu, cervikalna kralješka može imati dobar zaštitni učinak, ima dobro Učinak na ublažavanje boli u grlu maternice.

Wang Wang, umirovljeni veteranski kadri pozivaju hotline: Pročitao sam dnevne novine, vidio sam više od deset godina. Ovaj put kupiti jastuk, to jest, vjerujemo da kvaliteta kontrole kvalitete novina. "

Pogrešno odabir vrata može dovesti do kiselog oticanja

Odaberite pravi jastuk, čini se da se opustite u krevetu, zapravo, svi organi i tkiva vrata također je teško opustiti u prirodnom stanju. Podaci pokazuju da je globalna 1/4 nesanica uzrokovana neudobnim jastucima. Dok se oteklina, bol, slabost i nelagoda nakon probudanja obiteljska hrana, vjerojatnije je da će pasti u korijen uzroka cervikalne spondiloze.

Dizajn finog lateksa jastuk, na ljudskoj glavi, ramena dijelova različitih zahtjeva napora da pružaju točnu podršku za odgovarajuće, tako da pritisak ravnotežu ljudske kralježnice, tako da tijelo može biti u potpunosti rastegnut kosti. Istodobno, prirodna lateksna pjena i može održati fina elastičnost, nije lako srušiti u dugoročnoj uporabi i stabilna izvedba, može zadovoljiti potrebe različitih težina grupe, posebno za trudnice, starije osobe, djecu i pomoć Pacijenti s lumbalnom boli su izvrsni.

Kako održavati lateks jastuk? Dobro odlaganje

Latex jastuk dobre elastičnosti, nije lako deformacija, snažna potpora. Prema istraživanju, za razvoj kosti djece, lateks jastuk može promijeniti oblik glave, a prašina neće potaknuti dišne alergije i izvor vlakana alergiju, neki lateks jastuk također ima učinak promicanja cirkulacije i masaže. Zatim smo poslali 4 vještine održavanja lateksa:

1 više od jednog pucaja: lateks jastuk zbog svoje prirodne antibakterijske funkcije protiv grinja, nije lako uzgajati bakterije grinja, već zbog toga što ima više prozračnih otvora, lako je ući u čestice prašine, preporučljivo je da koristite vremensko razdoblje Nakon pucanj na ventilaciji.

2 ručno pranje ruku: površina lateksa jastuka, kao što su mrlje, treba ručno prati ili pročišćavati (izbjegavajte upotrebu kemijskog deterdženta). Ručno pranje, da biste stisnuli put, nakon pranja, suhog ručnika ili drugih upijajućih materijala, s obje ruke suhe, a zatim prirodno suhom zrakom.

3 poput sjene: lateks je tekućina, pjena i postaje čvrsta, izravna izloženost sunčevoj svjetlosti koja smanjuje njezin život, pa čak i žuti prah.

4 korištenje jastučnica: čak i glatka koža bebe ne bi trebalo izravno koristiti lateks jastuk, preporuča se koristiti jastučnice, tako da je lako održavati jastuk za njegu.