Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako odabrati dobar jastuk
- Nov 01, 2017 -

Buđenje s bolnim vratom i krutih mišića nikada nije ugodno iskustvo. Odabir dobrog jastuka može vam pomoći postići kvalitetnu noć udobnog sna. S toliko vrsta jastuka i izbora na tržištu, može se činiti kao nevjerojatan zadatak pronaći onu koja radi za vas. Slijedeći nekoliko savjeta, možete pronaći odgovarajući jastuk za svoj stil spavanja.


新闻2.jpg

Korak 1


Procijenite svoju poziciju spavanja. To bi trebao biti glavni faktor u odabiru dobrog jastuka za vas. Imajte na umu da li obično spavate na vašoj strani, trbuhu ili natrag. Nasloni za spavanje trebali bi se odlučiti za tanke jastuke koji se pričvršćuju za vrat, pružajući podršku. Bočna pragovi trebaju odabrati čvrste jastuke koji daju podršku za područje između uha i ramena. Želuci pragovi trebaju se odlučiti za ravne jastuke, tako da se vrat ne okreće u neugodnom kutu.


Korak 2


Odaberite željeni materijal za punjenje. Pjenasti jastuci dolaze u različitim gustoćama, od čvrstih do mekih. Memorijska pjena plijesni na svoje tijelo, smanjujući pritisak bodova. Latex pruža opciju za one koji žele materijal otporan na kalupe i bore. Down jastuci omogućuju vam pomicanje nadjeva kako bi pružili podršku po potrebi.


Korak 3


Pripremite se potrošiti više novca. Odabir najjeftinijih jastuka na tržištu obično znači nižu kvalitetu i slabije punjenje, što može brzo rasti u usporedbi s višom kvalitetom.


Korak 4


Pročitajte korisničke recenzije o vrsti vrste jastuka koji razmišljate o nepristranim web stranicama potrošača. Ako jastuk ima stalno visoke ocjene, šanse su da je to dobar proizvod.


Korak 5


Posjetite trgovine koje prodaju jastuke i testiraju ih. Na taj ćete način imati pristup nizu mogućnosti jastuka. Provedite vrijeme na ležaju u trgovini u željenom položaju za spavanje s jastukom. Ispitajte najmanje tri ili četiri različita jastuka i temeljite svoj izbor na osobnoj razini udobnosti.


RELATED PROIZVOD


Memory Foam Pillow.jpg