Dom > Vijesti > Sadržaj
Podijelite jastuk oblika kože s vama Prijatelji
- Jun 07, 2017 -

Oblikovani jastuk čini izvrsni pratitelj za vrijeme druženja - i dolazi u memorijsku pjenu koja odgovara ostalim priborom. To ne samo da odgovara našem dizajneru Pet Collection ™ pravokutni krevet za pse, već također koordinira s našim Kreativnim udobnim zdjelama za potpuno podudarni izgled. U pravu poli / pamučne tkanine, atraktivno naglašavanje naglaska i boks za kravate čine ovaj jastuk prekrasan dodatak bilo kojem dom.

Jastuk u obliku kosti savršen je odabir za podršku kiropraktike tijekom spavanja. To je super za proppin 'gore vaš noggin kao što gledati TV ili čitati u krevetu ... ili završiti zadnji trenutak papira na vaš laptop. Oni su također odlični za podršku vašem vratu dok spavaju. Naš šarmantni mali jastuk ima jedinstveni oblik koji pogoduje udobnom spavanju, bilo u vašem krevetu, u automobilu, u šatoru ili u hotelu.

Zapravo, ovaj projekt dolazi s upozorenjem: nakon što ga napravite i podijelite s prijateljima i obitelji, bit ćete spremni napraviti mnogo, mnogo više. Dobra stvar možeš završiti za manje od jednog sata.